top of page
Search

Karliq se naam

Ek sit met my een voet op die sypaaidjie voor binnelandse sake en my ander in die bakkie... my man staan soos n pou wat spog voor my n ent verder. Ek is al onseker oor die baba se naam vandat ek gehoor het ons gaan haar kry... Nou sit ek en ek kyk af op die stuk papier. Karli... sjoe dis so ongewoon vir iemand so klein wat nog net n week oud is en klaar onttrekking simptome het van dwelms. Sy is n vegter en ek twyfel vir geen sekond dat hierdie kind n groot verskil gaan maak in die wêreld nie.

Want to read more?

Subscribe to talita.co.za to keep reading this exclusive post.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Is jy moeg

Was jy al as ouer so moeg en moedeloos dat jy letterlik voel of jy kan jou sleutels gryp en verdwyn.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page