top of page
Search

Die regte skoene

Gee n vrou die regte skoene en sy kan die wêreld oorwin - Marilyn Monroe


Gister was n rowwe dag ek werk in my kantoor en lukas besig om n gras muur te installeer. Elke nou en dan druk ek my neus deur die skuif deur en loer met idees.


Kyk lukas se idee was n afskorting, dit was my idee om dit n gras muur te maak.


Ek is egter n dromer ek sien net punt A die idee en punt z die eindr rusultaat. Ek fokus of dink nooit oor wat alles tussen in moet gebeur om dit te maak werk nie.


Ek druk weer so my neus in sy besigheid toe vra ek, Liefie hoekom het jy nie al lankal al die cool goed begin maak nie? Die laaste 3 maande maak jy sulke amazing meubels. Maar ons is al 7 jaar getroud.


Lukas knik sy kop skeef. Haal diep asem. "Want ek het nie die regte gereedskap gehad voorheen nie. sure ek kon n handsaag gebruik maar dit sal dan te lank neem en nooit so mooi uitkom nie" hy wys na die smoothie kroeg wat hy gebou het op die patio.


HEBREËRS 4:12 AFR53


Want die woord van God is lewend en kragtig en skerper as enige tweesnydende swaard, en dring deur tot die skeiding van siel en gees en van gewrigte en murg, en is 'n beoordelaar van die oorlegginge en gedagtes van die hart


En daar sit ek.... Ek besef onmiddelik iets groot. Ons wil almal gewig verloor en dan wil ons kort pad vat en eetlus dempers en shakes en gemors drink wat jy dink is goed omdat 40% van die mense dit drink maar werklik weet niemand waar dit eens vervaardig is nie dis so populer omdat iewers in china n persoonR10 n bottel betaal word en dan kos dit jou R200 n bottel en mense maak n bohaai van dit oor dit hulle geld inbring. nie omdat hulle werklik omgee vir jou nie. as jy nou se ek is verkeerd dan vra ek jou wat is die eienaar van daai maatskappy se naam? ken die stigter of die eienaar jou op jou naam? Nevermind persoonlike ondersteuning. net jou naam?


sien ons wil oorlog verklaar teen vet wat ons vreugde steel met geen leermag en geen wapens. ons kies nou wraggies die mees absurdste roete en dan verloor ons gewig en man dit voel goed en dan ses maande later het ons alles wat ons verloor het maar weer opgetel. Dan verslaan satan ons en ons is moedeloos....


MAAR

Paulus sê, HERNUWE JOU DENKE


Dit beteken dink anders oor wat jy wil aanpak doen anders berei anders voor voor jy begin HERNUWE JOU DENKE.


As jy jou swaard optel (Bybelstudie en teksvers memoriseer Bid en lofprys) en skerpmaak voordat jy begin en alle obstruksies uit die pad uit haal voor jy in die pad val sodat dit nie jou spoed breek of jou perd se been as hy in daai gate trap nie, (Hou op om jouself te weeg en gebruik eerder n maatband) en dan jou leermag met sorg kies dan sal jy oorwin. ( Wie jy kies as ondersteunings netwerk)


So as jy die wêreld wil oorwin moet jy die regte toerusting hê of soos Marilyn gesê het die regte skoene.


En weet en verstaan dat die china man in china nie jou naam ken nie maar hy ken die man op die geld baie goed...


En verstaan dat GOD JOU OP DIE NAAM KEN HY HET JOU AANMEKAAR GEWEEF


Nou kyk ek weet nie vandag van jou nie maar vir my klink dit soos n plan om eerder God se wee te volg met die oorlog as n kort china man watse produkte deur amerikaners versprei word. daai label op daai bottel is onbetroubaar


maar die label wat God op my sit is 100% waar.


wie en wat vertrou jy vandag om jou oorlog te oorwin?


Koebaai Vetnoi

T xoxo

0 views0 comments

Recent Posts

See All

WEET JY WAT IS CHRISTELIKE GEWIGSVERLIES? Christelike gewigsverlies verander die fokus van bloot om jou liggaam te verander na om jou siel te transformeer en daardie blywende lewenstylverandering begi

Was jy al as ouer so moeg en moedeloos dat jy letterlik voel of jy kan jou sleutels gryp en verdwyn. Jy is nie alleen nie. Almal voel so van tyd tot tyd en almal van ons voel skuldig daaroor maar nie

bottom of page